Powolna Pieczeń Wieprzowa Żurawinowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolne kuchenka pieczeń wieprzowa żurawina może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka schab pieczeń, skrobia kukurydziana, sok żurawinowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 84 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Żurawinowo-Pomarańczowa, Wolnowar / Garnek Garnek Żurawinowy Schab Pieczony, oraz Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Pieczeń wieprzową umieścić w powolnej kuchence. Rozgnieść sos żurawinowy w misce; wymieszać z cukrem, sokiem żurawinowym, musztardą, goździkami i solą.
Wlać mieszankę żurawinową na pieczeń wieprzową.
Gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
Przenieść pieczeń na talerz; przykryć i ogrzać.
Tłuszcz odtłuszczony z mieszanki żurawinowej w powolnej kuchence. Odmierz 2 szklanki mieszanki żurawinowej, dodając w razie potrzeby wodę.
Wlać do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Zimną wodę ubić ze skrobią kukurydzianą, aż stanie się pasty; wlać do mieszanki żurawinowej. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje, 5 do 10 protokół.
Podawać razem z wieprzowiną.