Powolna Pieczeń Wieprzowa Żurawinowa

Powolna Pieczeń Wieprzowa Żurawinowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Powolne kuchenka pieczeń wieprzowa żurawina może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka schab pieczeń, skrobia kukurydziana, sok żurawinowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 84 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Żurawinowo-Pomarańczowa, Wolnowar / Garnek Garnek Żurawinowy Schab Pieczony, oraz Slow Cooker Pieczeń Wieprzowa.

Instrukcje

1
Pieczeń wieprzową umieścić w powolnej kuchence. Rozgnieść sos żurawinowy w misce; wymieszać z cukrem, sokiem żurawinowym, musztardą, goździkami i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
Sos żurawinowySos żurawinowy
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
MusztardaMusztarda
GoździkiGoździki
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszankę żurawinową na pieczeń wieprzową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
żurawinażurawina
3
Gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
4
Przenieść pieczeń na talerz; przykryć i ogrzać.
5
Tłuszcz odtłuszczony z mieszanki żurawinowej w powolnej kuchence. Odmierz 2 szklanki mieszanki żurawinowej, dodając w razie potrzeby wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Wlać do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zimną wodę ubić ze skrobią kukurydzianą, aż stanie się pasty; wlać do mieszanki żurawinowej. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żurawinażurawina
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Podawać razem z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn