Powolna Kuchenka Z Dziczyzną Burritos

Powolna Kuchenka Z Dziczyzną Burritos
Wolno gotujące Burritos z dziczyzny może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 41g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 6 godzin i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz fasolę, salsę, okrągły stek z dziczyzny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, oraz Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść steki z dziczyzny na dnie wolnej kuchenki; przykryj salsą. Wyrzucić połowę płynu z czarnej fasoli, a następnie wlać fasolę do powolnej kuchenki wraz z Mexicorn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z DziczyznyStek Z Dziczyzny
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
MexicornMexicorn
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Ustaw powolną kuchenkę na niskim poziomie i gotuj od 6 do 8 godzin, aż dziczyzna łatwo się rozdzieli widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Mięso rozbić na kawałki wielkości kęsa, a następnie mieszać w kostkach serka do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Umieść tortillę na powierzchni roboczej, a następnie łyżkę nadzienia w połowie drogi między dolną krawędzią a środkiem tortilli. Spłaszczyć nadzienie w kształcie prostokąta z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
5
Posyp nadzieniem meksykańską mieszankę serową. Złóż dno tortilli ciasno nad nadzieniem, a następnie złóż na lewej i prawej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser MeksykańskiSer Meksykański
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
6
Roll burrito do górnej krawędzi, tworząc ciasny cylinder. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn