Powolna Kuchenka Wegetariańska Minestrone

Powolna Kuchenka Wegetariańska Minestrone
Przepis powolne kuchenka Wegetariańska Minestrone może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 6 godzin i 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.39 za porcję. 2287 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako zupa przyjazna dla budżetu. Jeśli masz fasolę, parmezan, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Slow Cooker Minestrone Soup, Slow Cooker Minestrone Soup, oraz Wolnowar Quinoa Minestrone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bulion warzywny, pomidory, fasola, cebula, seler, marchew, zielona fasola, cukinia, czosnek, pietruszka, oregano, sól, tymianek, i czarny pieprz w 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
FasolaFasola
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
PomidorPomidor
CukiniaCukinia
MarchewMarchew
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Gotować na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin.
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron łokcia we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowyMakaron łokciowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wymieszać szpinak i makaron do minestrone; gotować kolejne 15 protokół. Top z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MinestronMinestron
MakaronyMakarony
SzpinakSzpinak

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn