Powolna Kuchenka Włoski Indyk

Powolna Kuchenka Włoski Indyk
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać powolne kuchenka Włoski Indyk spróbować. To danie główne ma 302 kalorie, 57g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ocet, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 125 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Spróbuj Slow Cooker Włoskie Klopsiki Z Indyka, Pieczeń z indyka włoskiego w Wolnowarze, oraz Zawijasy Z Indyka Włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kostki bulionowe z wołowiną rozpuścić w 1 litrze wody i wlać do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Suszonej Soczewicy2 Szklanki Suszonej Soczewicy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Umieścić indyka w powolnej kuchence, dodając więcej wody do pokrycia w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryć i gotować 8 do 10 godzin na niskim poziomie. Dwie godziny przed końcem czasu gotowania, wymieszać ocet, cebula, zielona papryka, czosnek, oregano, i sos Worcestershire do powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Wymieszać brązowy sos wymieszać i wody w małej misce, i mieszać do powolnej kuchence, kontynuować gotowanie 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy SosBrązowy Sos
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn