Powolna Kuchenka Włoski Indyk
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać powolne kuchenka Włoski Indyk spróbować. To danie główne ma 302 kalorie, 57g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ocet, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 125 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Spróbuj Slow Cooker Włoskie Klopsiki Z Indyka, Pieczeń z indyka włoskiego w Wolnowarze, oraz Zawijasy Z Indyka Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kostki bulionowe z wołowiną rozpuścić w 1 litrze wody i wlać do wolnej kuchenki.
Umieścić indyka w powolnej kuchence, dodając więcej wody do pokrycia w razie potrzeby.
Przykryć i gotować 8 do 10 godzin na niskim poziomie. Dwie godziny przed końcem czasu gotowania, wymieszać ocet, cebula, zielona papryka, czosnek, oregano, i sos Worcestershire do powolnej kuchence.
Wymieszać brązowy sos wymieszać i wody w małej misce, i mieszać do powolnej kuchence, kontynuować gotowanie 20 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon