Powolna kuchenka makaron z serem

Powolna kuchenka makaron z serem
Powolna kuchenka makaron z serem jest Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 28g białka, oraz 39g tłuszczu. 920 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, odparowane mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna kuchenka makaron z serem, Powolna kuchenka makaron z serem, oraz Powolna kuchenka makaron z serem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej 4-quart powolnej kuchence rozpylonej sprayem do gotowania, wymieszać makaron, odparowane mleko, mleko, masło, sól, pieprz, jajka i wszystko oprócz 1/2 szklanki startego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Na wierzch mieszanki posypać serem, a następnie posypać papryką. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 3 godziny i 15 minut. Wyłączyć powolną kuchenkę, wymieszać mieszaninę i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn