Poważny Ragu

Poważny Ragu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj poważnego Ragu. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 140g białka, 125 g tłuszczu, oraz w sumie 1854 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.82 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zdrowe kraty z gałki muszkatołowej, wołowina shortribs, seler, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ragu, Ragu, oraz Wegetariańskie Ragu" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Powrót rumiane mięso do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać pokruszone pomidory i sos pomidorowy wraz z 2 szklankami wody. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i powoli gotować szmatkę przez około 3 godziny. Od czasu do czasu mieszaj i dodaj więcej wody, jeśli wygląda na to, że robi się zbyt gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Usuń wszystkie duże kawałki mięsa z garnka na dużą deskę do krojenia. Odrzuć wszystkie kości i chrząstki i wszelkie mięsa, które nie podoba się wygląd. Drobno posiekać pozostałe mięso i powrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Umieść garnek na kuchence na małym ogniu i ledwo gotuj szmatę przez kolejne 2 godziny. Nadal dodawać wodę, jeśli sos staje się zbyt gęsty. Tuż przed podaniem dodać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Podawać na makaronie z tartym parmigiano-reggiano, jeśli chcesz.Podobne: Recenzja książki: Canal House Cooking, Tom I I II (Image: Canal House Cooking)Nutritionlow-carblow-sodiumsugar-consciouspaleodairy-freegluten-freewheat-freeegg-freepeanut-freetree-nut-freesoy-freefish-freeshellfish-free
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Na porcję, w oparciu o24servings.Kalorie366fat30, 7 g(47,2%) Nasycone12, 3 g(61,6%) Trans0, 1 gkarbs1, 2 g(0,4%) Fiber0, 2 g(0,7%) Cukry0, 5 gproteina17, 7 g(35,3%) Cholesterol86, 2 mg(28,7%) Sodium75, 2 mg(3,1%)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn