poważny komfort żywności: boczek, kurczak i fasolka szparagowa

poważny komfort żywności: boczek, kurczak i fasolka szparagowa
Need a danie główne bezglutenowe? poważny komfort żywności: boczek, kurczak i fasolka szparagowa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 857 kalorii, 56g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, cebula, pełnotłuste mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Crockpot szynka i fasola-Southern Comfort Food staple, Odrobina Fasoli I Zimny Letni Wieczór, Komfortowe Jedzenie, oraz Grillowane smażone ziemniaki z zielonym sosem Harissa {Comfort Food} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu, ugotuj boczek i odstaw na papierowych ręcznikach.Kurczaka ugotować w pozostałym tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj masło lub ghee do patelni, jeśli nie ma wystarczającej ilości tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek i cebulę i zmniejszyć ogień do medium, mieszając, aż czosnek i cebula będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać fasolkę szparagową i ugotowany boczek, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 5 protokół. Wymieszaj z serem i mlekiem kokosowym, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn