Poważnie Mięsiste Hamburgery Z Indyka

Poważnie Mięsiste Hamburgery Z Indyka
Przepis poważnie mięsisty hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 218 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 53 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Over-the-Top hamburgery z indyka, Tex-Mex Hamburgery Z Indyka, oraz Najlepsze Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i ustaw wrack na pozycję górna-Środkowa. Natrzeć bakłażan z oliwą z oliwek, aż pokryte. Doprawić solą i pieprzem. Owiń folią aluminiową i ustaw na obramowanej blasze do pieczenia. Pieczeń do całkowitego przetargu, obracając raz, o 30 protokół. Pozostawić do ostygnięcia, wyjąć z folii i zeskrobać miąższ ze skóry. Posiekaj miąższ, aż utworzy się drobne przeciery. Powinno być około 4-6 uncji przecieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć sos sojowy, sardela, i marmite w małej misce z tyłu widelca, aż homogeniczny i marmite jest całkowicie rozpuszczony i sardele są gładkie. Mięso wymieszać z mieszaniną sardeli / soi / marmitu, aż do całkowitego pokrycia (jeśli używasz wstępnie zmielonego indyka, wymieszaj ręcznie, aż będzie jednorodne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
MarmiteMarmite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieść wał paszowy, ostrze i 1/4-calową matrycę młynka do mięsa w zamrażarce, aż do dobrze schłodzonego. W międzyczasie umieścić kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde, ale nie zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
4
Przepuścić mięso przez młynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Połączyć z przecierem z bakłażana. Uformować na cztery paszteciki. W tym momencie, postępuj zgodnie z ulubionym przepisem burger gotować paszteciki, upewniając się, aby gotować je do co najmniej 63°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn