Poważnie Azjatyckie: Wszystko O Pierogach

Poważnie Azjatyckie: Wszystko O Pierogach
Poważnie Azjatycka: wszystko o pierogach to bezmleczne przepis z 5 porcjami. To danie główne ma 697 kalorii, 37g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Mieszanka garam masala, shaoxing rice wine, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 godzin i 47 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pierogi Azjatyckie, Pierogi Azjatyckie, oraz Azjatyckie Pierogi Z Kurczakiem.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W49 hrs, 47 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia25
Magazyn