Poważne upały: co zrobić z Bhut Jolokia, najgorętszym Chile na świecie

Poważne upały: co zrobić z Bhut Jolokia, najgorętszym Chile na świecie
Poważne ciepło: co zrobić z Bhut Jolokia, najgorętsze Chile na świecie jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 138 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pomidory w puszkach, olej ghost chile, zest factor: hot i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Bhut Jolokia Wings, Poważny upał: czerwony sos Chile Huntleya Denta, oraz Poważne Upały: Ciasto Czekoladowo-Lodowe Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 225ºF. W naczyniu bezpiecznym dla piekarnika, dodać olej i chile. Przykryć folią aluminiową i piec przez 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z piekarnika, przenieść do hermetycznego pojemnika i umieścić w lodówce do ostygnięcia. Aby dodać ciepła, pozostaw pieprz w oleju. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn