Poważne sałatki: ciepła sałatka pilaw Quinoa z grzybami Shiitake, marchewką i orzechami pekan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj poważne sałatki: ciepła sałatka pilaw Quinoa z grzybami Shiitake, marchewką i orzechami pekan spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 492 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marchew, grzyby shiitake, komosa ryżowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ciepła sałatka ze szpinakiem Quinoa i Shiitake, Ciepła sałatka z komosy ryżowej z brukselką + Pekan + żurawina, oraz Sałatka z dzikiego ryżu i komosy ryżowej z grzybami, żurawiną i orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz quinoa i rosół z kurczaka w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie włączyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest gotowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną mięknąć, 2-3 protokół.
Dodaj marchew i tymianek i gotować, aż marchewki są po prostu miękkie, 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj pozostałą łyżkę oliwy z oliwek, wraz z grzybami i czosnkiem. Gotować, ciągle mieszając, aż grzyby zostaną ugotowane, około 3 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
6
Do warzyw dodaj ugotowaną komosę ryżową i wymieszaj z pekanami i posiekaną natką pietruszki. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.