Poważne upały: pieczenie Chiles Alton Brown Way

Poważne upały: pieczenie Chiles Alton Brown Way
Poważne ciepło: pieczenie Chiles Alton Brown Way może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli masz mieloną wołowinę, cebulę, ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Herbatniki Alton Brown, Glazurowana marchewka Altona Browna, oraz Ciasteczka do żucia Altona Browna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek, dodać cebulę i smażyć przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mielone mięso, rozbijając je tylną częścią widelca i gotować przez 5 do 7 minut, aż całkowicie rumiane. Wymieszać z ryżem, kminkiem, chili i ancho proszków i pasty pomidorowej. Zmniejszyć ogień do średniej, gotować przez 5 minut dłużej, i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Groszek Goya®Groszek Goya®
3
Napełnij każde poblano hojną porcją mieszanki mięsnej. Zmniejszyć ogień do bardzo niskiej, i umieścić nadziewane poblanos, obok siebie, do patelni sauté, przykryć, i gotować przez dodatkowe 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Serw.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn