Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem

Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem
Parmezan rozbite ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, masła, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, oraz Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i 1 łyżkę soli w 4-litrowym rondlu z zimną wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i dusić, pod przykryciem, przez 25 do 35 minut, aż ziemniaki będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.
3
W małym rondlu podgrzej pół na pół i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Włóż ziemniaki do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i mieszaj je przez kilka sekund na małej prędkości, aby je rozbić. Powoli dodaj gorącą śmietanę i masło do ziemniaków, mieszając na najniższej prędkości (ostatnią ćwiartkę śmietany i masła należy złożyć ręcznie). Złóż śmietanę, parmezan i pozostałą sól i pieprz; smak do przyprawiania i podawać natychmiast. Jeśli ziemniaki są zbyt grube, dodaj więcej gorącej śmietany i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zdjęcia Steve Giralt
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn