Potunas
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Potunas może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 550 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, majonez, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pieczemy ziemniaki w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, przeciąć je na pół. Miarka ziemniaki do dużej miski, pozostawiając muszle nienaruszone.
Wymieszać ziemniaki z majonezem, tuńczykiem i zieloną cebulą. Mieszanka łyżka z powrotem do muszli. Naciśnij rozdrobniony ser na wierzchu każdego.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut lub do rozpuszczenia sera.