Pots de Creme

Pots de Creme
Pots de Creme może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz półsłodką czekoladę, żółtka jaj, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Garnki de Creme ~ Espresso Creme, oraz Pots de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czekoladę w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Mleko, 1 szklanka śmietany, żółtka, cukier granulowany i sól ubić na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając żaroodporną szpatułką, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć szpatułkę i prawie gotować, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Natychmiast wlać mieszaninę mleczną na czekoladę w blenderze. Przykryj i przytrzymaj pokrywkę grubym ręcznikiem kuchennym; mieszaj do połączenia i gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki blendera w razie potrzeby. Podzielić mieszaninę czekolady wśród ramekins lub małych filiżanek i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Pozostałą 1/2 szklanki śmietany i cukru cukierniczego ubijamy mikserem lub w blenderze do uzyskania miękkich pików. Top schłodzone garnki de creme z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Zdjęcia Gentl & Hyers
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn