Pots de Creme

Pots de Creme
Pots de Creme może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 97 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 37 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz półsłodką czekoladę, żółtka jaj, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Garnki de Creme ~ Espresso Creme, oraz Pots de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść czekoladę w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Mleko, 1 szklanka śmietany, żółtka, cukier granulowany i sól ubić na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając żaroodporną szpatułką, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć szpatułkę i prawie gotować, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Natychmiast wlać mieszaninę mleczną na czekoladę w blenderze. Przykryj i przytrzymaj pokrywkę grubym ręcznikiem kuchennym; mieszaj do połączenia i gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki blendera w razie potrzeby. Podzielić mieszaninę czekolady wśród ramekins lub małych filiżanek i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Pozostałą 1/2 szklanki śmietany i cukru cukierniczego ubijamy mikserem lub w blenderze do uzyskania miękkich pików. Top schłodzone garnki de creme z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Zdjęcia Gentl & Hyers
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn