Potrójny zacier z bułką tartą chrzanową

Potrójny zacier z bułką tartą chrzanową
Potrójny zacier z bułką tartą chrzanową może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu i w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 12. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz złote ziemniaki yukon, brukiew, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tłuczona rzepa i ziemniaki z bułką tartą chrzanową, Potrójny makaron czosnkowy z suszonymi pomidorami, oliwkami i bułką tartą, oraz Zacier z selera, jabłka i chrzanu dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść warzywa i sól w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować bez przykrycia, 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Tymczasem na patelni rozpuść 4 łyżki masła. Dodać bułkę tartą; tosty na średnim ogniu 3-5 minut lub na złoty kolor, często mieszając. Dodać chrzan; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedź warzywa; wróć do patelni. Rozgnieć warzywa na małym ogniu, stopniowo dodając mleko, pieprz i pozostałe masło. Łyżka do naczynia do serwowania; na wierzch z mieszanką miękiszu chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn