Potrójne czekoladowe kwadraty Brownie
Triple-Chocolate Brownie Squares to deser na 15 osób. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 4 g białka i 7 g tłuszczu. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką półsłodkie kawałki czekolady, mleko, bitą polewę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 11% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Podobne przepisy to Brownie z potrójną czekoladą, ciasteczka z brownie z potrójną czekoladą i ciasto brownie z potrójną czekoladą.
Instrukcje
Przygotuj i upiecz ciasteczka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 13-calowej foremki. x 9 cali blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym. Studzimy na drucianej kratce.
W międzyczasie w dużej misce ubijaj mleko i suchą mieszankę budyniową przez 2 minuty lub do momentu, aż lekko zgęstnieje. Ubij polewę krówkową, aż się wymiesza.
W kuchence mikrofalowej rozpuść 1/4 szklanki kawałków czekolady; mieszaj, aż będzie gładka. Wbić do masy budyniowej. Złóż 2 szklanki ubitej polewy.
Rozsmarować na schłodzonych ciasteczkach. Przykryj i przechowuj w lodówce, aż budyń stwardnieje.
Posmarować pozostałą ubitą polewą.
Posypać pozostałymi kawałkami czekolady.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Perrier-Jouet Grand Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 57 dolarów.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.