Potrójne czekoladowe kwadraty Brownie

Potrójne czekoladowe kwadraty Brownie
Triple-Chocolate Brownie Squares to deser na 15 osób. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 4 g białka i 7 g tłuszczu. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką półsłodkie kawałki czekolady, mleko, bitą polewę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 11% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Podobne przepisy to Brownie z potrójną czekoladą, ciasteczka z brownie z potrójną czekoladą i ciasto brownie z potrójną czekoladą.

Instrukcje

1
Przygotuj i upiecz ciasteczka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 13-calowej foremki. x 9 cali blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym. Studzimy na drucianej kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Mrożonej, Beztłuszczowej Bitej Polewy, Rozmrożonej, Podzielonej4 Szklanki Mrożonej, Beztłuszczowej Bitej Polewy, Rozmrożonej, Podzielonej
Mrożona Beztłuszczowa Bita Polewa, Rozmrożona, PodzielonaMrożona Beztłuszczowa Bita Polewa, Rozmrożona, Podzielona
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W międzyczasie w dużej misce ubijaj mleko i suchą mieszankę budyniową przez 2 minuty lub do momentu, aż lekko zgęstnieje. Ubij polewę krówkową, aż się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W kuchence mikrofalowej rozpuść 1/4 szklanki kawałków czekolady; mieszaj, aż będzie gładka. Wbić do masy budyniowej. Złóż 2 szklanki ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
4
Rozsmarować na schłodzonych ciasteczkach. Przykryj i przechowuj w lodówce, aż budyń stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Posmarować pozostałą ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Posypać pozostałymi kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Perrier-Jouet Grand Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 57 dolarów.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn