Potrójne czekoladowe kwadraty Brownie

Potrójne czekoladowe kwadraty Brownie
Triple-Chocolate Brownie Squares to deser na 15 osób. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 4 g białka i 7 g tłuszczu. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką półsłodkie kawałki czekolady, mleko, bitą polewę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 11% wyniku, co nie jest wynikiem imponującym. Podobne przepisy to Brownie z potrójną czekoladą, ciasteczka z brownie z potrójną czekoladą i ciasto brownie z potrójną czekoladą.

Instrukcje

1
Przygotuj i upiecz ciasteczka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 13-calowej foremki. x 9 cali blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym. Studzimy na drucianej kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Miniaturowych Półsłodkich Kawałków Czekolady, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Mrożonej, Beztłuszczowej Bitej Polewy, Rozmrożonej, Podzielonej4 Szklanki Mrożonej, Beztłuszczowej Bitej Polewy, Rozmrożonej, Podzielonej
Mrożona Beztłuszczowa Bita Polewa, Rozmrożona, PodzielonaMrożona Beztłuszczowa Bita Polewa, Rozmrożona, Podzielona
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W międzyczasie w dużej misce ubijaj mleko i suchą mieszankę budyniową przez 2 minuty lub do momentu, aż lekko zgęstnieje. Ubij polewę krówkową, aż się wymiesza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W kuchence mikrofalowej rozpuść 1/4 szklanki kawałków czekolady; mieszaj, aż będzie gładka. Wbić do masy budyniowej. Złóż 2 szklanki ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Rozsmarować na schłodzonych ciasteczkach. Przykryj i przechowuj w lodówce, aż budyń stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Posmarować pozostałą ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Posypać pozostałymi kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Perrier-Jouet Grand Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 57 dolarów.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn