Potrójne cheeseburgery wołowe z przyprawionym ketchupem i czerwonym octem
Potrójne cheeseburgery wołowe z przyprawionym ketchupem i czerwonym octem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 69g tłuszczu, oraz w sumie 956 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dobrze schłodzony mostek wołowy, przyprawiony ketchup, dobrze schłodzone żeberka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Potrójne cheeseburgery wołowe z przyprawionym ketchupem i czerwonym octem, Cheeseburgery Z Indyka Cajun Z Ketchupem Tabasco, oraz dowolne ogórki z octu warzywnego.
Instrukcje
1
Aby ten burger, mięso, suet, i szpik musi być mielone.Można to zrobić na trzy sposoby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suet
2
1 niech rzeźnik zmieli mięso. Poproś swojego rzeźnika, aby wyciąć wszystkie przycięte mięso na kawałki 3 / 4 cala, posiekać suet i szpik, i zmielić wszystko na kawałki 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suet
3
2 Użyj maszynki do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)
4
3 Użyj robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Pokroić wszystkie potrawki na kawałki 1/4 cala. Posiekaj suknię i szpik. Zamrażać do częściowego zamrożenia.Pracując partiami i używając on/offturns, szlifuj na kawałki 1/16 cala.
6
Połącz wszystkie mielone mięso, suet wołowy i szpik kostny w dużej misce i wymieszaj lightlywith widelec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać mieszaninę miso i mieszać tylko w celu włączenia (nie przesadzać).Podzielić mieszaninę mięsa na 8 równych porcji.Uformuj każdą porcję w skąpy papier o średnicy 4 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Miso
8
Posypać obficie obie stronypatty solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
9
Pędzel 2 duże patelnie z olejem; heatover średnio-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
10
Dodaj 4 hamburgery dokażda patelnia; gotować 3 protokół. Skręć w burgersover. Gotować 2 minuty; top z serem iCook 30 sekund do 1 minuty dłużej formedium-rzadko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Zdjąć z ognia.
12
Umieścić 1 dno bułki na każdym z 8 talerzy.Top każdy z 1 burger, 1 plaster pomidora, 1 plaster redonion, rukola, i czerwony ocet
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Ogórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
14
Rozłóż bułki obficie z
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
15
Przyprawiony Ketchup i miejsce na hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki