Potrójna Warstwa Mocha Marble Cake

Potrójna Warstwa Mocha Marble Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj potrójnego ciasta Mocha Marble. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kawę rozpuszczalną, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 362 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), oraz Trójwarstwowe Ciasto Brownie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Spray 3 8 calowe okrągłe patelnie do pieczenia z dodatkiem mąki spray do gotowania lub po prostu tłuszcz i mąka. Alternatywnie, można użyć 2 nieco głębsze 9 calowe patelnie, ale ciasta będą grubsze i trzeba trochę więcej czasu w piekarniku.Przygotuj dwie duże miski do mieszania. W pierwszej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na żółte ciasto (mąka przez sól). W drugiej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na ciasto czekoladowe (mąka przez sól).Zrób najpierw żółte ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce ubić jajka, żółtko, wanilię i 2 łyżki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać masło do suchych składników i rozgnieść go wokół, a następnie mieszać w mieszaninie jaj, aż jej jak mieszane, jak można uzyskać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Dodać pozostałą maślankę i ubić ręcznym mikserem, aż będzie gładka.Powtórz tę samą procedurę z ciasta czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
W małej misce ubić jajko, wanilię i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj masło do suchej mieszanki i rozgnieść go wokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Dodaj mieszaninę jajek i zmiksuj ją tak bardzo, jak możesz, następnie dodaj kawę i ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie gładka. Teraz powinieneś mieć miskę ciasta waniliowego i miskę ciasta czekoladowego.Zaczynając od wanilii (jej grubsze), warstwa dwa smaki ciasta na patelnie, dzieląc równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Piec ciasta przez około 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut, a następnie ostrożnie odwróć na stojak chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Niech ostygnie całkowicie, a następnie wypełnić nadzieniem Mocha, stos i mróz polewą czekoladową.Najpierw napełnij mokkę. W dużej misce wymieszać masło, kawę, cukier i około 1 łyżkę śmietany. Beat aż dobrze wymieszane, następnie stopniowo dodać krem, skrobanie boki miski często, aż do uzyskania gładkiej, konsystencji do smarowania. Zamrozić szczyty dwóch ciast.Zrobić lukier czekoladowy. W dużej misce wymieszaj masło, cukier, kakao, sól i 3 łyżki śmietany, a następnie ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie pasty i gęsty. Kontynuuj dodawanie pozostałej śmietany, aż uzyskasz ładną, gładką, rozłożystą konsystencję
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
MochaMocha
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemaślanka lub kwaśne mlekomaślanka lub kwaśne mleko113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszklanka mąki tortowejszklanka mąki tortowej170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 szklanki mąki tortowej1/2 szklanki mąki tortowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone naturalne kakao w proszku (nie Proces Holenderski)niesłodzone naturalne kakao w proszku (nie Proces Holenderski)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenaturalny styl kakao w proszkunaturalny styl kakao w proszku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo parzona kawa, schłodzona do temperatury pokojowejświeżo parzona kawa, schłodzona do temperatury pokojowej7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników1łyżka czerwony ocet winnyolej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy1łyżka czerwony ocet winnyciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuśmietana o temperaturze pokojowej (w razie potrzeby)śmietana o temperaturze pokojowej (w razie potrzeby)1Batoniki toffi Heathkawa rozpuszczalna (Starbuck ' s Via)kawa rozpuszczalna (Starbuck ' s Via)0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1szczyptal solil soli3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier cukierniczycukier cukierniczy113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekij niesolonego masła, w temperaturze pokojowejkij niesolonego masła, w temperaturze pokojowej42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone82 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1Batoniki toffi Heathcukierki waflowe neccocukierki waflowe necco0Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn