Potrójna Warstwa Mocha Marble Cake

Potrójna Warstwa Mocha Marble Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj potrójnego ciasta Mocha Marble. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kawę rozpuszczalną, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 362 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), oraz Trójwarstwowe Ciasto Brownie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Spray 3 8 calowe okrągłe patelnie do pieczenia z dodatkiem mąki spray do gotowania lub po prostu tłuszcz i mąka. Alternatywnie, można użyć 2 nieco głębsze 9 calowe patelnie, ale ciasta będą grubsze i trzeba trochę więcej czasu w piekarniku.Przygotuj dwie duże miski do mieszania. W pierwszej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na żółte ciasto (mąka przez sól). W drugiej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na ciasto czekoladowe (mąka przez sól).Zrób najpierw żółte ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce ubić jajka, żółtko, wanilię i 2 łyżki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło do suchych składników i rozgnieść go wokół, a następnie mieszać w mieszaninie jaj, aż jej jak mieszane, jak można uzyskać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Dodać pozostałą maślankę i ubić ręcznym mikserem, aż będzie gładka.Powtórz tę samą procedurę z ciasta czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
W małej misce ubić jajko, wanilię i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj masło do suchej mieszanki i rozgnieść go wokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
7
Dodaj mieszaninę jajek i zmiksuj ją tak bardzo, jak możesz, następnie dodaj kawę i ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie gładka. Teraz powinieneś mieć miskę ciasta waniliowego i miskę ciasta czekoladowego.Zaczynając od wanilii (jej grubsze), warstwa dwa smaki ciasta na patelnie, dzieląc równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Piec ciasta przez około 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut, a następnie ostrożnie odwróć na stojak chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Niech ostygnie całkowicie, a następnie wypełnić nadzieniem Mocha, stos i mróz polewą czekoladową.Najpierw napełnij mokkę. W dużej misce wymieszać masło, kawę, cukier i około 1 łyżkę śmietany. Beat aż dobrze wymieszane, następnie stopniowo dodać krem, skrobanie boki miski często, aż do uzyskania gładkiej, konsystencji do smarowania. Zamrozić szczyty dwóch ciast.Zrobić lukier czekoladowy. W dużej misce wymieszaj masło, cukier, kakao, sól i 3 łyżki śmietany, a następnie ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie pasty i gęsty. Kontynuuj dodawanie pozostałej śmietany, aż uzyskasz ładną, gładką, rozłożystą konsystencję
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
MochaMocha
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemaślanka lub kwaśne mlekomaślanka lub kwaśne mleko1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szklanka mąki tortowejszklanka mąki tortowej1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki mąki tortowej1/2 szklanki mąki tortowej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone naturalne kakao w proszku (nie Proces Holenderski)niesłodzone naturalne kakao w proszku (nie Proces Holenderski)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenaturalny styl kakao w proszkunaturalny styl kakao w proszku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo parzona kawa, schłodzona do temperatury pokojowejświeżo parzona kawa, schłodzona do temperatury pokojowej7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników1łyżka czerwony ocet winnyopakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast1łyżka czerwony ocet winnyciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaśmietana o temperaturze pokojowej (w razie potrzeby)śmietana o temperaturze pokojowej (w razie potrzeby)1Batoniki toffi Heathkawa rozpuszczalna (Starbuck ' s Via)kawa rozpuszczalna (Starbuck ' s Via)0Batoniki toffi Heathsól do obramowania szkłasól do obramowania szkła1szczyptal solil soli3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier cukierniczycukier cukierniczy1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kij niesolonego masła, w temperaturze pokojowejkij niesolonego masła, w temperaturze pokojowej43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone83 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1Batoniki toffi HeathOpcjonalnie różne posypki i mini krakersy w kształcie misiów miodowychOpcjonalnie różne posypki i mini krakersy w kształcie misiów miodowych0Batoniki toffi Heath(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn