Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj potrójnego ciasta Mocha Marble. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kawę rozpuszczalną, masło, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 362 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Tort Mrocznego Rycerza (Tort Potrójnie Czekoladowy), oraz Trójwarstwowe Ciasto Brownie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Spray 3 8 calowe okrągłe patelnie do pieczenia z dodatkiem mąki spray do gotowania lub po prostu tłuszcz i mąka. Alternatywnie, można użyć 2 nieco głębsze 9 calowe patelnie, ale ciasta będą grubsze i trzeba trochę więcej czasu w piekarniku.Przygotuj dwie duże miski do mieszania. W pierwszej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na żółte ciasto (mąka przez sól). W drugiej misce wymieszaj wszystkie suche składniki na ciasto czekoladowe (mąka przez sól).Zrób najpierw żółte ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce ubić jajka, żółtko, wanilię i 2 łyżki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło do suchych składników i rozgnieść go wokół, a następnie mieszać w mieszaninie jaj, aż jej jak mieszane, jak można uzyskać.
Dodaj mieszaninę jajek i zmiksuj ją tak bardzo, jak możesz, następnie dodaj kawę i ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie gładka. Teraz powinieneś mieć miskę ciasta waniliowego i miskę ciasta czekoladowego.Zaczynając od wanilii (jej grubsze), warstwa dwa smaki ciasta na patelnie, dzieląc równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Piec ciasta przez około 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut, a następnie ostrożnie odwróć na stojak chłodzący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Niech ostygnie całkowicie, a następnie wypełnić nadzieniem Mocha, stos i mróz polewą czekoladową.Najpierw napełnij mokkę. W dużej misce wymieszać masło, kawę, cukier i około 1 łyżkę śmietany. Beat aż dobrze wymieszane, następnie stopniowo dodać krem, skrobanie boki miski często, aż do uzyskania gładkiej, konsystencji do smarowania. Zamrozić szczyty dwóch ciast.Zrobić lukier czekoladowy. W dużej misce wymieszaj masło, cukier, kakao, sól i 3 łyżki śmietany, a następnie ubijaj ręcznym mikserem, aż będzie pasty i gęsty. Kontynuuj dodawanie pozostałej śmietany, aż uzyskasz ładną, gładką, rozłożystą konsystencję