Potrząsanie wołowiną z sałatką grochową
Potrząsanie wołowiną z sałatką grochową to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gingergrass ' Shaking Salad Beef, Potrząsanie Wołowiną, oraz Potrząsanie Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać wołowinę z 1/2 łyżki oleju roślinnego, 1 łyżką czosnku, 2 łyżeczkami cukru i sosem rybnym; doprawić pieprzem.
W misce wrzucić cebulę i ocet. W innej misce wymieszaj sos sojowy z oliwą z oliwek i pozostałą 1/2 łyżeczki cukru. Doprawić solą i pieprzem.
W woku podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju roślinnego na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać pozostałą 1 łyżkę czosnku i 1/4 łyżeczki soli; gotować, aż złoty, o 30 sekund.
Dodać połowę mięsa i gotować przez 3 minuty bez mieszania; odwrócić i gotować 1 minutę dłużej.
Przełożyć na talerz; drugą porcję ugotować. Włożyć mięso do woka i smażyć przez 30 sekund.
Na dużym talerzu wrzucić pędy grochu z cebulą i sosem sojowym. Łyżka wołowiny na wierzchu i podawać.