Potrawka wołowa z szalotką, koprem włoskim i Maderą
Potrawka wołowa z szalotką, koprem włoskim i Maderą wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oliwy z oliwek, tymianku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowe frytki z kurczaka z szalotką i smalcem, Frytki z kurczaka, kopru włoskiego i karczocha, oraz Fricassee Gotowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 3 składniki w płytkiej misce; pogłębiania wołowiny w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać wołowinę, koper włoski, szalotka, i czosnek, i smażyć 5 minut lub aż mięso jest rumiane. Wymieszać paprykę i Maderę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Madera
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj escarole, musztarda, i tymianek; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Podczas simmers wołowiny, umieścić ziemniaki w rondlu; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Drenaż. Powrót ziemniaków do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Dodać mleko i 1/2 łyżeczki soli i ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.