Potrójne Ciasto Jagodowe
Potrójne ciasto jagodowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jagód, malin, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Potrójne Ciasto Jagodowe, oraz Z patelni potrójne ciasto jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać jagody, cukier i tapioka w dużej misce.
Rozgrzej piekarnik do 204°. przygotuj ciasto skorupa zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2-crust pie, za pomocą 9-calowy pie Płyta. Napełnij mieszanką owoców. Kropka z masłem. Przykryć drugą skórką z ciasta. Uszczelnienie i krawędź fletu.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec 45 do 50 minut lub aż soki tworzą pęcherzyki, które pękają powoli. Super.