Potluck Niemieckie Ciasto Jabłkowe

Potluck Niemieckie Ciasto Jabłkowe
Przepis Potluck Niemiecki ciasto jabłkowe może zaspokoić Europejskie pragnienie w okolicy 1 godzina i 10 minut. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 338 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oleju roślinnego, mąki, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Niemieckie Ciasto Jabłkowe, Niemieckie Ciasto Jabłkowe, oraz Niemieckie Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić jajka, cukier, olej i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól; dodać do mieszaniny jaj i dobrze wymieszać. Złożyć w jabłka i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wlać do natłuszczonego 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W małej misce, ubić Serek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać cukier cukierniczy, ubijając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
7
Rozłóż na cieście. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn