Potato Ghosts
Duchy ziemniaków mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, żółtka jaj, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Faszerowane Duchy Ziemniaków, Duchy w błocie, oraz Szynka na duchach.
Instrukcje
Obrać i ćwiartki ziemniaków, następnie przykryć wodą w garnku 4-ćwiartkowym i dobrze doprawić solą. Dusić, częściowo pokryte, do miękkości, 15 do 20 minut.
Podczas gdy ziemniaki gotują się na wolnym ogniu, masło i mleko podgrzewaj w małym rondlu, aż masło się rozpuści.
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Odcedzić ziemniaki i zmusić przez ricer do dużej miski (lub miski miksera, jeśli używasz miksera stojącego). Ubij mieszankę mleczną, żółtka i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu za pomocą elektrycznego miksera z małą prędkością, aż do połączenia.
Rozłóż około jednej trzeciej ziemniaków w maślanym 1 1/2-quart płytkim naczyniu żaroodpornym.
Pozostałe ziemniaki przełożyć do woreczka. Rur ziemniaki blisko siebie w 2 1/2 - do 3-cala-wysokie spiczaste kopce, aby utworzyć "duchy" i udekorować każdy kopiec z 2 nasion dla " Oczy."
Piec, aż końcówki duchów będą złote i ziemniaki będą twarde, 20 do 25 minut.
Ziemniaki można wrzucić do naczynia 1 dzień wcześniej i schłodzić, luźno przykryć folią.