Potato-Cilantro tunezyjski Brik z Harissą
Potato-Cilantro tunezyjski Brik z Harissą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 88 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz owijki wonton, pieprz, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Przepis Na Brik Tunezyjski, Indyk przyprawiony po tunezyjsku z czosnkowym kuskusem i sosem Harissa, oraz Tunezyjski gulasz z ciecierzycy z marchewką i topami, kurkumą i Harissą.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie 8 minut lub do miękkości; odcedzić. Mash widelcem.
Połącz ziemniaki i następne 6 składników (przez pieprz). Łyżka około 2 łyżeczki mieszanki ziemniaków do środka każdego opakowania wonton. Zwilżyć brzegi owijki wodą; połączyć 2 przeciwległe rogi. Naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt.
Umieścić brik na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć wierzchy brik sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 12 minut lub do złotego koloru.