Pot O ' Greens
Pot o ' Greens może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 4. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, warzywa z rzepy, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest znakomite. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę i nogi indyka w 8-litrowym garnku na średnim ogniu. Przykryć, doprowadzić do wrzenia i pozostawić na wolnym ogniu przez 10 minut.
W międzyczasie usuń duże łodygi z zieleni i dokładnie je umyj; zrób to w zlewie z co najmniej 5 cali wody. Przesuwając liście w wodzie i pozwalając im usiąść na kilka minut, aby piasek lub brud spadł na dno zlewu. Po oczyszczeniu pokroić kawałki na pół. Powinieneś mieć 2 funty zieleni, gdy są łodygi. (Zważyć zieleninę po wycięciu, ale przed praniem.)
Po udka indyka gotowane na wolnym ogniu przez 10 minut, dodać zieleninę, sól i cukier, zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i pozostawić na wolnym ogniu delikatnie przez 45 minut lub aż zielenie będą miękkie. Przesuwaj zielenie co 10 do 15 minut. Smak i doprawić dodatkową solą, w razie potrzeby.