Pot O ' Beans
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Pot O ' fasola spróbować. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jalapeño, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Instant Pot Chorizo Beans, Garnek Crock czerwona fasola i ryż, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smalec rozgrzać w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż brzegi zostaną zwęglone, 8-10 minut.
Tymczasem, gotować jalapeño w małej suchej patelni na dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż poczerniały, 8-10 minut; wyciąć szczelinę w jalapeño.
Dodaj jalapeño, gałązka epazote, w razie potrzeby, i fasola do garnka; dodać wodę do pokrycia przez 2". Dusić, częściowo przykryte, aż fasola będzie kremowa, 2-3 godziny (w zależności od świeżości fasoli). Doprawić solą i gotować 15 minut dłużej; wyrzucić epazote.