Posypać Cakewiches

Posypać Cakewiches
Posypka Cakewiches jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przystawka. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 9. Udaj się do sklepu i odebrać posypki, kolorowanie żywności, Funt ciasto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka Czekoladowe Mini, Posypać Bułeczki, oraz Posyp Trochę Radości dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Schłodzić ciasto w lodówce przez 1 godzinę lub zamrażarce przez 20-30 minut. Musisz to zrobić, aby był wystarczająco twardy, aby był cienko krojony bez łamania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
2
Podczas gdy ciasto chłodzi, przygotować lukier. W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek masło utrzeć w śmietanie, aż stanie się puszyste; stopniowo dodawać cukier cukierniczy, aż do uzyskania kremowej, nadającej się do smarowania konsystencji. Chcesz, aby to było nieco mniej sztywne niż gdybyś lukier na zewnątrz ciasta, bo będzie rozłożenie go na dość delikatnej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
3
Dodanie kilku kropli czerwonego barwnika spożywczego, aby uzyskać różowy lukier, nie jest konieczne, ale Gorąco polecam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
4
Wyjmij ciasto z chłodnego miejsca i pokrój na plastry o grubości 1/2 cala. Powinieneś dostać około 18 plastrów z jednego bochenka ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
5
Umieść dwa plastry obok siebie, wyrównane jak lustrzane odbicia, tak aby podczas układania ich po dodaniu wypełnień plastry pasowały do kierunku.
6
Na każdy plasterek rozprowadzić cienką warstwę (około 1 łyżeczki) lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posypać dużą ilość posypki na jednym z plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
8
Umieść nie posypaną stroną na plasterku z posypką, aby utworzyć kanapkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
9
Powtórz z pozostałymi plastrami, aż zrobisz 9 pełnowymiarowych ciastek. W razie potrzeby pokrój każdą kanapkę na pół, aby uzyskać bardziej delikatne porcje wielkości kanapki z herbatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Magazyn