Posole z zielenią Południową, Chayote, suszonymi wiśniami i orzechami pekan

Posole z zielenią Południową, Chayote, suszonymi wiśniami i orzechami pekan
Posole z Południowej zieleni, Chayote, suszone wiśnie, i pekan może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. Mieszanka chayotes, ocet jabłkowy, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Posole z zielenią Południową, Chayote, suszonymi wiśniami i orzechami pekan, Czekoladowe Tamales Z Pekanami I Suszonymi Wiśniami, oraz Sałatka z kurczakiem z pekanami i suszonymi wiśniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić posolę i umieścić w rondlu. Przykryć wywarem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 1 godzinę, lub aż posole jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i zarezerwować posole i gotowania płynu oddzielnie.
3
W garnku podgrzać oliwę do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj cebulę i smażyć przez 1 minutę na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Dodaj zielenie, chayotes, i 1 szklanka posole gotowania cieczy. Przykryć patelnię, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 20 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zdejmij pokrywkę i dodaj suszone wiśnie, pekany,ocet i zarezerwowany Posol. Gotować na małym ogniu, odkryte, przez 10 minut. Wymieszać z masłem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
OcetOcet
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
SólSól
8
Podawać natychmiast.
9
Southwestern Vegetarian Stephan Pyles
10
Clarkson N. Potter

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn