Posole felicyty
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Posole Felicity może być świetny przepis, aby spróbować. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 871 kalorii, 56g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka rzodkiewki, cytryny, pieczeń łopatki wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Posole, Posole, oraz Posole.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Czosnek położyć na kawałku folii aluminiowej i skropić odrobiną oliwy z oliwek. Zamknąć folię i smażyć, aż czosnek będzie miękki, o 45 protokół.
Na dużej patelni podgrzej cienką warstwę oleju na umiarkowanym ogniu.
Dodaj chiles i brązowy ze wszystkich stron.
Usuń chiles i ustawić patelnię na bok.
Obficie przyprawiamy mięso solą i pieprzem. Podgrzać tę samą patelnię na średnim ogniu i gotować mięso, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 15 protokół. Rób to partiami, aby uniknąć tłoczenia patelni, dodając dodatkowy olej w razie potrzeby.
Mięso wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Wylać nadmiar tłuszczu z patelni. Deglaze patelni z około 1/2 szklanki wody, skrobanie rumiane kawałki od dołu.
W dużym garnku przynieś 4 ćwiartki wody na wolnym ogniu i dodaj płyn z patelni.
Dodaj czosnek, chiles, posole, oregano, i pieprz do smaku. Dusić 1 godzinę.
Dodać rumiane mięso. Dusić delikatnie, częściowo przykryte, około 2 godzin, lub do momentu, gdy mięso będzie bardzo miękkie. Smak i dostosować przyprawy.
Posole podawać w miseczkach do zupy z dodatkami w poszczególnych miseczkach z boku.
W dużej patelni wyłożonej folią aluminiową, toast chiles na umiarkowanym ogniu przez około 5 minut, aż prawie dymu, często mieszając.
Zagotować 2 szklanki osolonej wody.
Dodaj tosty chiles, czosnek, i oregano. Dusić około 10 minut, lub aż chiles są miękkie.
Wlać do blendera. Mieszaj na niskiej prędkości przez kilka sekund, a następnie zwiększ do wysokiej prędkości przez około 1 minutę lub do gładkości.
Dodaj wodę, aby rozrzedzić sos, jeśli wolisz.