Posole
Posole może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 135 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wapno kliny, nowe meksykańskie chiles, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Posole, Posole, oraz Posole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić hominy w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 4 cali nad hominy; przykryć i odstawić 8 godzin.
Drenaż. Wróć hominy do pan. Przykryć wodą do 4 cali powyżej hominy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Dodaj cebulę; smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Dodaj oregano, sól, czosnek, i liść laurowy; smażyć 1 minutę. Wróć hominy do pan.
Dodać 3 szklanki wody i bulionu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj chiles; dusić 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć chiles i liść laurowy. Chochla o 1 1/2 szklanki posole do każdej z 8 misek.
Udekorować każdą porcję 1/4 szklanki kapusty, około 2 łyżeczki kolendry, około 2 łyżeczki rzodkiewki, około 2 łyżeczki zielonej cebuli i 1 limonki.