Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj posiekanego steka, sosu grzybowego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 44g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz sól, grzyby, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Stek z sosem pieczarkowym (steak Aux Champignons), oraz SOS stekowo-pieczarkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce zmiksować mieloną wołowinę, cebulę, czosnek, sól i pieprz i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Następnie ręcznie porcjować mięso na 8 do 9 okrągłych pasztecików, upewniając się, że nie mają więcej niż 1/4 cala wysokości. Następnie rozgrzej duży rondel z olejem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj doprawione paszteciki, pozwalając gotować z każdej strony, aż rumiane, 3 do 4 protokół. Po brązowieniu obu stron, zakończyć w piekarniku na 4 do 5 minut dla średnio dobrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Po upieczeniu wyjmij paszteciki z patelni i trzymaj na blacie; pozwoli to na odpoczynek mięsa. Następnie Przywróć patelnię do średnio wysokiego ciepła przez 2 minuty. Po tym, jak patelnia ponownie się nagrzeje, ostrożnie dodaj brandy i pozwól, aby Alkohol się ugotował. Następnie dodaj bulion, grzyby, zioła i gałkę muszkatołową i gotuj przez 3 do 4 minut, pozwalając sosowi zmniejszyć objętość do 1 szklanki. Po zmniejszeniu sosu, zdjąć patelnię z ognia i ubić na maśle, aby zakończyć SOS.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty