Posiekany Stek, Sos Pieczarkowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj posiekanego steka, sosu grzybowego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 44g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz sól, grzyby, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brandy można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Stek z sosem pieczarkowym (steak Aux Champignons), oraz SOS stekowo-pieczarkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce zmiksować mieloną wołowinę, cebulę, czosnek, sól i pieprz i dobrze wymieszać.
Następnie ręcznie porcjować mięso na 8 do 9 okrągłych pasztecików, upewniając się, że nie mają więcej niż 1/4 cala wysokości. Następnie rozgrzej duży rondel z olejem na średnim ogniu.
Dodaj doprawione paszteciki, pozwalając gotować z każdej strony, aż rumiane, 3 do 4 protokół. Po brązowieniu obu stron, zakończyć w piekarniku na 4 do 5 minut dla średnio dobrze.
Po upieczeniu wyjmij paszteciki z patelni i trzymaj na blacie; pozwoli to na odpoczynek mięsa. Następnie Przywróć patelnię do średnio wysokiego ciepła przez 2 minuty. Po tym, jak patelnia ponownie się nagrzeje, ostrożnie dodaj brandy i pozwól, aby Alkohol się ugotował. Następnie dodaj bulion, grzyby, zioła i gałkę muszkatołową i gotuj przez 3 do 4 minut, pozwalając sosowi zmniejszyć objętość do 1 szklanki. Po zmniejszeniu sosu, zdjąć patelnię z ognia i ubić na maśle, aby zakończyć SOS.
Podawać z posiekanym stekiem.