Posiekany pomidorowy smażony czosnek i kapary
Chopped tomato Relish with Fried Garlic and Capers may be just the side dish you are searching for. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 149 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet winny, oliwę z oliwek, grubą sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka pomidorowa Puttanesca ze smażonymi kaparami, Cytrynowy Chard Szwajcarski Ze Smażonymi Oliwkami, Kaparami I Czosnkiem, oraz Małże Provencale Z Pomidorem, Czosnek, Kapary, I Bazylia.
Instrukcje
Rdzeń i pokroić większe pomidory na ½ cala kawałki. Większe pomidory cherry pokroić na pół, pozostawiając mniejsze w całości.
Przenieś je wszystkie do naczynia do serwowania
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodać plasterki czosnku i smażyć je na oleju, aż będą chrupiące i złociste.
Wyjmij go z ognia, aby lekko ostygnąć, ale chcesz upewnić się, że olej jest nadal dość ciepły, gdy go używasz.Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem. Następnie dodaj kapary do miski. Wrzucić liście oregano na wierzch. Następnie wlać gorący olej na mieszaninę. Będzie lekko więdną smak tam, gdzie ma kontakt z pomidorami, kaparami i oregano.
Dodać ocet z czerwonego wina i wrzucić mieszaninę well.It będzie przechowywać w lodówce do jednego tygodnia.