Posiekana wątróbka z karmelizowaną cebulą

Posiekana wątróbka z karmelizowaną cebulą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Posiekana wątróbka z karmelizowaną cebulą może być super przepis, aby spróbować. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tłuszczu z kurczaka, cebuli, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus Z Wątróbki Z Karmelizowaną Cebulą I Boczkiem, Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Posiekana Wątróbka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wątróbki z kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
2
Rozgrzać 2 łyżka oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj wątróbki z kurczaka i smażyć, aż wątróbki są lekko brązowe i nadal różowe w środku, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
4
Wyjąć łyżką szczelinową i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Wylać resztki soków na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj resztę oleju lub tłuszczu i podgrzać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
7
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż cebula będzie karmelizowana, około 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Wyjąć z ognia i pozostawić cebulę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Grubo posiekać wątroby.
10
Dodać wątróbki do malaksera i pulsować, aż będzie gładka lub do uzyskania pożądanej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Przełożyć do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Jajka pokroić w kostkę, pozwalając na kruszenie żółtek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
13
Dodać jajka, cebulę i wszelkie płyny do gotowania pozostają na patelni do puree wątroby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem, dostosowując w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
15
Podawać na zimno z krakersami lub chlebem. Posiekaną wątrobę najlepiej spożywać w dniu jej wytworzenia, ale można ją przechowywać w lodówce przez jeden do dwóch dni dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
WątrobaWątroba
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn