Posiekana Sałatka z cytryną i koperkiem

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Posiekana Sałatka z cytryną i koperkiem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, sok z cytryny, sałata rzymska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Posiekana Sałatka z cytryną i koperkiem, Posiekana Sałatka z szalotką Vinaigrette, fetą i koperkiem, oraz Śródziemnomorska Sałatka z kurczaka posiekana z kremowym dressingiem z koperkiem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce wrzucić razem romaine, radicchio, i szalotki. W małej misce, ubić razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, koperek, sól i pieprz, do smaku.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić.