Posiekana Sałatka Crunch może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 222 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serce z Rzymu, oliwę z oliwek, smukłą fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Posiekana tajska Sałatka Crunch ze słodkim i pikantnym sosem, Crunch Lover ' s Chopped Chicken Salad with Chili-Lime Vinaigrette, oraz Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Dodaj zieloną fasolkę, seler, awokado, marchew, rzymska, ogórek, ser i bazylia do jelita grubego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Ogórek
Awokado
Romaine
Marchew
Seler
Ser
Bazylia
1
Wymieszać razem oliwę z oliwek, ocet winny czerwony i trochę soli i pieprzu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona