Posiekana Sałatka BLT
Posiekana Sałatka BLT to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, miód, chleb wieloziarnisty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kostki chleba na blasze do pieczenia; płaszcz chleb sprayem do gotowania.
Piec 10 minut lub do chrupkości.
Ostudzić 5 minut. Odstaw grzanki na bok (można je przygotować do 1 dnia i przechowywać w szczelnym pojemniku).
Tymczasem, w małej misce, połączyć majonez, ocet, czosnek, miód, sól i pieprz; dobrze wymieszać z małą trzepaczką lub widelcem. W dużej misce, połączyć sałatę, pomidory, i boczek.
Dodaj opatrunek; wrzucić dobrze.
Dodać grzanki; wrzucić ponownie, i przenieść do 4 talerze.
Wino Uwaga: Hill of Content Benjamin ' s Blend ($13), orzeźwiająca Australijska mieszanka białego wina Chardonnay, sauvignon blanc i smillon, wyruszy pikantne pomidory i chrupiącą sałatę, i przeciąć słony dymność boczku.