Pory maślane
Por z masłem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, lacto ovo wegetariański i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. 288 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz por, masło, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pory maślane i rzodkiewki, Groch maślany i pory, oraz Pory Z Maślaną Bułką Tartą.
Instrukcje
Dzień wcześniej chcesz podawać to danie, pokrój pory od góry do korzenia i dokładnie umyj pod zimną bieżącą wodą. Cienko pokroić je na przekątnej i włożyć do plastikowych toreb i schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania.
Aby służyć, umieścić dużą patelnię na średnim ogniu, dodać masło i niech stopi się na podstawie patelni.
Dodać pory i dużo przypraw i wymieszać do pokrycia w maśle. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię i gotuj pory delikatnie przez około 15 minut, mieszając w połowie, aż będą miękkie.
Podawać z dodatkiem masła i posypką liści tymianku.