Portugalska zupa z jarmużu i kiełbasy

Portugalska zupa z jarmużu i kiełbasy
Portugalska zupa z kapusty i kiełbasy wymaga ok. 59 minut od początku do końca. Na 1,39 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 281 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, jarmuż, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu, ZUPA ZIEMNIACZANA Z KIEŁBASĄ PO PORTUGALSKU, oraz Fasola z kapustą i portugalską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę, i smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodać wodę i ziemniaki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 8 do 10 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodaj bulion, pokruszoną czerwoną paprykę i kiełbasę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut. Wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli i jarmużu, i gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut lub aż jarmuż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
JarmużJarmuż
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W59 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia73
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn