Portugalska Zupa Z Jarmużu

Portugalska Zupa Z Jarmużu
Portugalska zupa z jarmużu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 225 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 13 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką liście laurowe, liście tymianku, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaki, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują Portugalska Zupa Z Jarmużu, Portugalska Zupa Z Jarmużu, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu.

Instrukcje

1
W dużym garnku z bulionem rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj czosnek, cebulę, rzepę i marchewkę i gotuj przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj jarmuż, chourico, liście laurowe, pietruszkę i tymianek i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
JarmużJarmuż
4
Dodaj bulion wołowy, fasolę i pomidory. Doprowadź zupę do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
5
W międzyczasie w średnim rondlu zagotuj osoloną wodę i dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotuj do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Odcedź ziemniaki i dodaj je do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
7
Usuń liście laurowe i podawaj na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn