Portugalska zupa fasolowa II

Portugalska zupa fasolowa II
Need a dairy free main course? Portugalska zupa fasolowa II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 468 kalorii, 25g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz marchew, makaron, pikantną portugalską kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Portugalska Zupa Z Czerwonej Fasoli, Portugalska Zupa Z Jarmużu I Czerwonej Fasoli, oraz Punahou Portugalska Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku na małym ogniu połącz kiełbasę, szynkę, cebulę i wodę. Przykryć i dusić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Usuń szynkę z zupy, usuń mięso, rozdrzyj na małe kawałki i wróć mięso do garnka. Wymieszać z marchewką, ziemniakami, kapustą i sosem pomidorowym. Przykryć i kontynuować gotowanie 60 do 90 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wymieszać w fasoli i makaronu, dodając więcej wody w razie potrzeby, i gotować, aż do ogrzania i makaron jest miękka, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn