Portugalska Zupa Fasolowa
Portugalska zupa fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka szynki hock, woda, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Portugalska Zupa Z Czerwonej Fasoli, Punahou Portugalska Zupa Fasolowa, oraz Portugalska Zupa Z Jarmużu I Czerwonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szynkę hock, linguica, cebulę i wodę w holenderskim piekarniku na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Usuń mięso z szynki, posiekaj i wróć do zupy. Wymieszaj ziemniaki, seler, marchew, duszone pomidory, sos pomidorowy i czosnek. Przykryć i dalej gotować przez 1,5 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z kapustą i fasolą, gotować, aż kapusta zmięknie, o 10 protokół.