Portugalska Wołowina-Cacoila

Portugalska Wołowina-Cacoila
Portugalska wołowina-Cacoila może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 310 kalorii, 42g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, mięso gulasz wołowy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Caçoila / portugalska duszona wołowina z Pico, Wolno Gotowana Pikantna Portugalska Cacoila, oraz Dorsz Portugalski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę opłukać i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać sok pomarańczowy, wino, olej i sos pieprzowy. Doprawić liśćmi laurowymi, czosnkiem, papryką, zielem angielskim, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Wymieszać, aby pokryć wołowinę. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Rozgrzać ciężką patelnię na średnim ogniu. Gotuj wołowinę i marynatę, aż wołowina łatwo się rozpadnie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W razie potrzeby dodaj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn