Portugalska Kolacja Rybna

Portugalska Kolacja Rybna
Portugalska Kolacja rybna może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,52 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 47g białka, oraz 24g tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka jarmużu dinozaurów, portugalskich rolek, stylu chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Rybny Po Portugalsku, Gulasz Rybny Po Portugalsku, oraz Gulasz Rybny Po Portugalsku.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu w wysokiej jednostronnej patelni lub piekarniku holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
3
Dodać chorizo i renderować przez kilka minut, następnie dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać z czosnkiem i gotować przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Dodać jarmuż i wrzucić do zwiędłego, następnie doprawić kilkoma kratkami gałki muszkatołowej oraz solą i pieprzem, do smaku. Wymieszać bulion, sos pomidorowy, pomidory pokrojone w kostkę, fasolę garbanzo i tymianek. Doprowadzić do duszenia i gotować na małym ogniu przez 10 protokół. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CiecierzycaCiecierzyca
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PomidorPomidor
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
StadoStado
TymianekTymianek
JarmużJarmuż
5
Podgrzać sos, pokryte, w patelni wysokiej jednostronnej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest gorący i bąbelkowy, o 10 do 15 protokół. Przyprawiamy rybę przyprawami z owoców morza lub papryką oraz solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj rybę do sosu i przykryj. Gotować, aż ryba jest nieprzezroczysta i gotowane przez, o 5 do 7 protokół. Chochla do płytkich misek przyozdobionych natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
ChochlaChochla
7
Podawać z chrupiącym chlebem do mycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn