Portugalska Czerwona Wieprzowina
Portugalska Czerwona wieprzowina to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 342g tłuszczu, oraz w sumie 3179 kalorii. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz świeżo zmielony pieprz, wino, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Po Portugalsku, Wieprzowina portugalska z małż, oraz Medaliony Wieprzowe Po Portugalsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym gładko czyste jalapeos i czerwona papryka.
Wieprzowinę opłukać i osuszyć.
Umieść 11-do 12-calową nieprzywierającą patelnię z żaroodpornym uchwytem na średnim ogniu.
Dodaj olej, cebulę i czosnek i często mieszać, aż mieszanina jest lekko rumiane, 8 do 10 protokół.
Wlać mieszankę cebuli z patelni.
Dodać kotlety wieprzowe na patelni bez tłoczenia i brązowy równomiernie, obracając raz lub dwa razy, 3 do 5 minut na stronę.
Dodać cebulę i pured jalapeo mieszanek i wina; wymieszać do mieszania.
Patelnię szczelnie przykryć (pokrywką lub folią).
Piec w piekarniku 375, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu i łatwo wyciągnie z kości, około 1 1/2 godziny. Odkryć, mieszać, i piec, aż sos jest nieco grubszy, o 10 protokół.
Kotlety przekładamy na talerz i polewamy sosem.
Posypać natką pietruszki, dodać sól i pieprz do smaku.