Portorykański gulasz z dorsza to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 446 kalorii, 43g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka ziemniaków, oliwki, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portorykański gulasz rybny (bacalao), Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny, oraz Portorykański Gulasz Rybny Bacalao Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Osolonego dorsza namoczyć w około 2 litrach wody, zmieniając wodę 3 razy w ciągu 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Odcedzić i pokroić rybę na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Połówkę każdego składnika ułóż w następującej kolejności: ziemniaki, dorsz, cebula, jajka na twardo, kapary, czosnek, oliwki, pieczona czerwona papryka i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona Papryka
Ciastka Cielęce
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Na wierzch ułożyć liść laurowy, polać połową sosu pomidorowego i połową oliwy z oliwek. Powtórz z pozostałymi składnikami w tej samej kolejności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
5
Na wierzch wlać wodę i białe wino. Nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 protokół.
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.