Portorykańska zupa z owoców morza: Asopao de Mariscos
Portorykańska zupa z owoców morza: Asopao de Mariscos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz homary, małe małże, sok z małży i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Quingombo (Portorykańska), Portorykańska zupa Chuletón AKA Xmas ham bone Soup, oraz Zupa z owoców morza (Caldo de Mariscos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku, dodać tyle oliwy z oliwek, aby pokryć dno patelni cienko i podsmażyć dużą pokrojoną w kostkę białą cebulę i dużą pokrojoną w kostkę zieloną paprykę, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Cebula Biała
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj głowy homara i muszle krewetek. Gotuj, aż kolor zacznie się zmieniać i zacznie wyglądać na czerwony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Dodaj sos pomidorowy, białe wino i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Piersi Bażanta Jeśli)
Słonina Wieprzowa
4
Dodać sok z małży i wodę. Gotować przez co najmniej 2 godziny, a następnie przecedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
W średniej wielkości stockpot, podsmażyć małą pokrojoną w kostkę cebulę, i mały pokrojony w kostkę pieprz, aż półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodaj ryż, małże, małże, liść laurowy i szczyptę szafranu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pudełko Suszonego Spaghetti
Szafran
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Dodać wszystkie odcedzony wywar z owoców morza i gotować, aż ryż będzie miękki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kwarta (4 Szklanki) Bulionu Z Owoców Morza
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
8
Dodaj krewetki, przegrzebki i homara. Gotować około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji