Portobellos Nadziewany Cebulą
Portobellos nadziewany cebulą wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 19g tłuszczu i w sumie 313 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,9 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 50%. Podobne przepisy obejmują Nadziewane Portobellos, Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewane Krabem.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj cebulę, czosnek, tymianek i 1/8 łyżeczki soli i pieprzu w 2 łyżkach oleju na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do uzyskania złotego koloru, od czasu do czasu mieszając. Dodaj wino. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o dwie trzecie, około 8-10 minut.
Dodaj szpinak; gotuj, aż zwiędnie.
Usuń i wyrzuć łodygi i skrzela z grzybów. Na dużej patelni gotuj grzyby w pozostałym oleju na średnim ogniu przez 2 minuty z każdej strony.
Posyp pozostałą solą i pieprzem.
Napełnij grzyby mieszanką cebuli; przykryj i gotuj przez 5-7 minut lub tylko do miękkości grzybów.
Posyp serem; przykryj i gotuj 2 minuty dłużej lub do stopienia sera.