Portobellos nadziewane mięsem kraba: Funghi Portobello Farci con Carne di Granchi
Need a przystawka pescatariańska? Portobellos nadziewane mięsem kraba: Funghi Portobello Farci con Carne di Granchi może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, majonez, przyprawę do gotowania krabów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Portobellos Nadziewane Krabami, Portobellos Nadziewane Krabami, oraz Portobellos Nadziewane Ciastem Krabowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kraba w średniej misce. W osobnej misce, połączyć jajko, majonez, musztarda, krakersy, Krab gotować przyprawy, i sos Worcestershire.
Dobrze wymieszać. Delikatnie złożyć mieszaninę do kraba.
Umieść mieszaninę krabów równo na wierzchu każdego grzyba portobello. Na każdy środek farszu nałożyć 1/4 łyżeczki masła. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzej do 380 stopni F.
Piec przez 15 minut, a następnie umieścić pod brojlerem przez 2 minuty.
Podawać z ulubioną dekoracją, być może plasterkami cytryny, pomidora lub ogórka.